توصیه های بهداشتی در زمینه استفاده از ظروف یک بار مصرف
رييساداره بهداشت مواد غذايي وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكي از مردم خواست براي نگهداري مواد غذايي داغ درظروف يك بار مصرف از ظروف با رنگ شيري و كدر داراي مجوز وزارت بهداشت استفاده كنند.
مهندس"سيد رضا غلامي " روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا تاكيد كرد كه ظروف يك بار مصرف با رنگ شفاف ، روشن و شيشهاي رنگ بايد براي مواد غذايي سرد استفاده شوند و تحت هيچ شرايطي نبايد براي توزيع مواد غذايي داغ از آنها استفاده كرد.
وي افزود : مواد غذايي داغ در ظروف يك بار مصرف با رنگ روشن و شيشهاي به علت ضعيف بودنشان موجب آزادشدن مونومرها(مواد شيميايي) ميشود و اين مونومرها چون شيميايي هستند سلامت انسانها را به مخاطره مياندازند و سزطان زا هستند.
اين مقام مسوول در وزارت بهداشت به افرادي كه قصد توزيع نذورات در ماه مبارك رمضان را دارند ، توصيه كرد از ظروف يك بارمصرف روشن، شفاف وشيشهاي رنگ فقط براي توزيع مايعات و موادغذايي خنك مثل شربت ، شيرسرد ، آب و سبزيجات استفاده كنند.
غلامي با اشاره به نذورات مردمي در شبهاي قدر خاطرنشان كرد: اگر قرار است غذاهاي طبخ شده پس از دو ساعت ماندگاري در اين ظروف مصرف شوند بايد غذا در شرايط مطلوب يعني زير دماي ۱۴درجه يا بالاي ۶۰درجه نگهداشته شود.
به گفته وي ، اين مواد غذايي را بايد روي شعله گاز آرام قرار داد تا از آلودگي ثانوي جلوگيري شود.
منبع : ایرنا